TISKOVINE

• PRIPRAVA ZA TISK IN TISK.

• TISKOVINE;

oblikujemo in izdelujemo vse vrste tiskovin.

• SITOTISK;

tiskamo na vse vrste ravnih materialov, oziroma vrst blaga, krojene in nekrojene dele oblačil, tiskamo z ekološkimi barvami na vodni osnovi, tisk na majice, delovna oblačila, les, plastiko, gumo, papir, karton, embalažo, koledarje, rokovnike, nakupovalne vrečke, etikete.

• TAMPOTISK;

tisk na vžigalnike, kulije , obeske, odpirače, pepelnike, pokrove, kozarce in ostale okrogle materiale.

Tisk je tehnika preslikave negativa na podlago pri čemer se navadno uporablja enotna forma tiska za večje naklade istih grafik. Z različnimi tehnikami tiska lahko poskrbimo, da lahko takorekoč potiskamo, označimo in posigniramo vse materiale, do razhoda velikosti zmožnosti tiska je odvisno kaj in kako se bo nekatera stvar tiskala, zato je pred začetkom izdelave grafik potrebno vedeti kaj se bo tiskalo, na kakšno podlago, v kakšni pokritosti površine tiska. Pri nas največkrat tiskamo majice, mikice s kapuco, puloverje, polo majice itd. s tehniko sitotiska pri katerem uporabljamo ekološke barvne na vodni osnovi, ki ne škodujejo okolju, obenem pa zagotavljamo maksimalno kvaliteto tiska, prožnost ter zračnost potiskane površine in še nekaj - izgled našega potiska majice bo zdržal vse dokler z našo majico ne boste pomivali tla svoje delavnice..

IZDELAVA PERSONALIZIRANIH TISKOVIN; vizitke, dopisi, firma papir, darilni boni, ceniki, mape, bloki, kuverte različnih dimenzij, dobavnice, voščilnice, vabila, kartotečne datoteke,...

1/3
  • Instagram

RISALNI BIRO EAGLE, Efenkova cesta 3a, 3320 Velenje, Slovenia

© 2019by eAGLE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now