RISALNI BIRO EAGLE

Razvijamo se od leta 1987, rastemo ter sledimo novostim, trendom in sebi. Sledimo koraku časa in nizamo odtenke odtisov, puščamo trajne sledi na vseh vrstah promocijskih materialov, ki so v množici proizvodnje snovanja vizualnih komunikacij velikokrat prvi stik z bodočimi kupci. Začetki segajo v čas, ko so vse priprave za izdelavo medijskega sporočanja izdelovale in oblikovale ročno, na listu papirja in zamislijo o postavitvi, pot do končnega rezultata pa je vedno znova prinašala nove izzive, ki smo jih vztrajno sprejemali in s samo izvedbo skušali prekašati sami sebe ter konkurenco. Danes v našem podjetju počnemo večino stvari kot so se počele leta nazaj, ročno, z močno voljo in nekaj smisla za humor.

 

PROMOCIJA

Vsaki stranki želimo prisluhniti in soustvarjati produkt, ki bo v sebi nosil prepoznavnost, unikatnost ter edinstvenost, ki bo v množici serijske proizvodnje izstopal ter dosegal svoj namen širjenja kroga potencialnih kupcev. Pri nas boste dobili nasvet, inspiracijo in končni izdelek.

Vsak posel potrebuje predano osebje in zveste stranke, v podjetju Risalni Biro Eagle, od leta 1987 kreiramo in proizvajamo grafične rešitve, katere v večini primerov realiziramo v lastni režiji.

Vsakomur, ki bo prišel v stik z našim izdelkom, oziroma vsem, ki bodo prejeli in uporabljali naše končne produkte, želimo zagotoviti visoko stopnjo kakovosti in dolge roke trajanja produktov, saj je to edini način, da se našim naročnikom zahvalimo ter jim tako povrnemo izkazano zaupanje.

Grafično oblikovanje, izdelava logotipov, celostnih grafičnih podob; grafika, sitotisk, tampon tisk, vezenje, štampiljke, tiskovine, lepljenje vozil, transparenti, zastave, napisi, table, nalepke, vizitke, etikete, vabila, bloki, mape in ostale tiskovine po meri, promocijski tekstil priznanih blagovnih znamk, reklamni artikli, poslovna darila, promocijski materiali, delovna zaščita in obutev, oblačila za šport in prosti čas.

 

"Everything has beauty in it, but not everyone sees it"

Confuscious

 
oboikovanje.JPG
ŠTAMPILJKE_IZDELAVA.JPG
vizitke.JPG
www.JPG
 

VSE ZA PROMOCIJO NA ENEM MESTU

RISALNI BIRO EAGLE Ksenija Lesjak, s.p., Efenkova cesta 3a, 3320 Velenje, Slovenia

flying since 1987 ©2020 by Eagle promocija, Ksenija Lesjak, s.p. #odidejedoizdelka